Eigenaars

In Ieper runnen wij ons verzekeringsmakelaarskantoor  al meer dan 20 jaar met veel voldoening. Daarnaast staan wij steeds open voor een nieuwe uitdaging. Op uitnodiging zijn we een zestal jaar geleden in Varna, Bulgarije beland…echter hebben wij de drukke kuststreek vlug verlaten om het gastvrije binnenland met een prachtig natuur te verkennen. 

Wij zijn best wel veeleisend wat betreft het comfort en vooral de authenticiteit; de sfeer van de zomerverblijven is héél bijzonder.

Wij hebben  ons hart verloren in Pomoshtitsa, een van de  traditionele dorpjes met prachtige ‘bouwvallige’ boerderijtjes. De groene streek gaf ons onmiddellijk het gevoel als dè plek om energie bij te tanken. Ondanks de drukte tijdens onze renovaties krijgen wij bij aankomst in onze vakantieverblijven instant een gevoel van rust en ruimte.

Ademhalen en op zoek gaan naar betoverde plekken waar je je even alleen op de wereld waant. Binnenlopen bij de buren met een teugje rakia toosten op een goede gezondheid. In het cafeetje in Sadina met ‘dobberden’ iedereen groeten en op het terrasje genieten van een frisse pint omgeven door het geluid van de krekels. Het is magisch om de maan te zien opkomen boven de heuvels en ver weg van alle drukte naar de stilte te luisteren, genietend van de eindeloze sterrenhemel.

Hier zijn we vrij om plannen te maken of het leven te nemen zoals het komt…