TE KOOP : Bulgarije... een prachtig project

Door onze nieuwe beroepsactiviteiten in België zien we ons genoodzaakt om dit fantastisch project   TE KOOP   aan te bieden.
Ben je ondernemend en avontuurlijk tegelijk dan is dit de ideale combinatie om hier iets unieks van te maken en met een mooie opbrengst verder uit te baten. Wij helpen heel graag met de opstart. Dit is een unieke kans!

DRIE vakantiehuizen zijn gebruiksklaar : Jordan, Ljato en Stefanov house
en de prachtige DORPSSCHUUR heeft een terras met 180° view en pizzaoven.

Daarnaast zijn er een aantal niet-gerestaureerde hoeves en bouwgronden in het project inbegrepen.

“Als ik aan Bulgarije denk, dan voel ik tegelijkertijd rust én energie.

Als ik aan onze vakantiehuizen in Pomoshtitsa denk, word ik vanzelf enthousiast. Ik wil dit land beleven! Want hier sta je in contact met de natuur en de dorpsgenoten en vooral met jezelf waardoor je herbront op een heel pure en authentieke manier. Kortom een oergezellige mix van het thuisgevoel en een magische natuur, een no-nonsense gastronomie , losse sfeer en de aanstekelijke gastvrijheid.”

Wat maakt Bulgarije zo speciaal dat een verblijf je zoveel energie gééft? Is het ‘back to basics’ ? Is het de omgeving van Pomoshtitsa die nog heel ongerept is ? Het terugdenken aan de tijd van onze grootouders?  De heerlijk geurende kruiden die je alleen nog in die streek vindt …

 Lees meer