Organisatie seminaries

​​BtoB in Pomoshtitsa Bulgarije , een omgeving die aanzet tot creativiteit.

SEMINARIES 2018 : 27-31 augustus 'Women be happy be yourself '
5daagse met Brenda Utterwulghe voor ondernemende vrouwen ( Deel  tussenkomst KMOportefeuille)

Volg de link :  http://attitudeatwork.be/event/women-be-happy-be-yourself/

SEMINARIES SEPTEMBER 2016 samen met Coach Brenda Utterwulghe :  thema 'Veerkracht en energie'

Enkel getuigenissen na twee zeer boeiende seminaries :

' Wat een heerlijke plek heb je hier gecreëerd! Ik heb een heel boeiend en leerrijk seminarie meegemaakt. Bedankt voor de mooie en rustige accomodatie en attentvolle zorgen'

' Wat ik hier beleefd heb overtreffen mijn stoutste verwachtingen. Ik heb weer leren stilstaan en nadenken bij mijn doelen in het leven. De manier waarop Brenda ons coachte is super : rustig en weloverwogen met aandacht voor ieder individu'

video 2015: https://youtu.be/l1XoAlL6MPw

video 2014 http://youtu.be/-WQ_CdcK_ZI

video 2013: http://youtu.be/Jfy3TxVgqr8

Seminaries 2015 :   2 x een  'Grand Cru' seminarie door onderneemster Nathalie Christiaens van het rekruteringsbedrijf VINDZij bracht ons praktische tools via het boek van Stephen Covey ''The 7 habits of highly effective people". 

 Wat bieden wij aan?    


Wij focussen ons op een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers én de coach. Wij houden ervan mensen te verwennen met een beleving van kleine dingen die een grote indruk maken.

* logies voor 28 pers. op basis 2persoonskamers / 14x 1p   in onze charmante vakantieverblijven.
* catering en kok aan huis
* keuze uit randanimatie tot een origineel programma op maat:

Contacteer ons voor informatie op maat van uw wensen.

 

U bent coach ?

U zoekt een unieke en inspirerende locatie om een seminarie / training te organiseren? Wij zorgen voor de volledige organisatie en de ontvangst van de deelnemers.

U bent een bedrijf ?

U wenst uw team te verwennen op een heel originele manier. Wij kunnen een volledig seminarie / training op maat verzorgen. Een lang weekend boordevol energie en ervaringsuitwisseling... een frisse kijk op de toekomst.

U bent een vereniging of vriendengroep?

Zowel de sportievelingen (wandelen, mountainbike...) alsook de natuurliefhebbers maken de tijd van hun leven mee in deze fascinerende omgeving...

 

 

 

 

 

 


 

 

 Uit ons gastenboek:

" Het was een zalig weekendje met veel tips en trics, leute, gekwebbel, héél lekker eten met vooral gezonde groentjes, een zalig domein én fantastisch zwembad ..."

"  Schitterend hoe je er telkens weer in slaagt om een groepje actieve vrouwen samen te brengen om ons een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De schuur geeft een extra dimensie aan het verhaal, een zalige plek"

" Bedankt dat ik hier terug mocht deelnemen aan een superinteressant seminarie in een prachtig kader met grote madammen..."

" Ik doe ongelofelijk mijn hoed af voor jullie project hier in Bulgarije; Wat je hier hebt neergezet, hoe jullie alles aanpakken en hoe jullie erin slagen om ook anderen hierin te enthousiasmeren. Ik ben ontzettend blij dat ik dit verschillende keren mocht meemaken"

" Het was terug een mooie tijd in Pomosh.We zijn nog niet weg en denken al aan volgend jaar. Bedankt voor het warme onthaal."

" Dank dat je dit allemaal mogelijk maakt! Het zijn elk jaar weer onvergetelijke momenten die we mogen meemaken. Momenten die we meedragen in ons hart tot we 100 jaar worden!"