Eigenaars

MOOIE OPPORTUNITEIT VOOR U !

In Ieper runnen wij ons verzekeringsmakelaarskantoor al meer dan 20 jaar met veel voldoening. En heel recent is Inge gestart met een nieuwe business die haar helemaal opslorpt. Als apotheker heeft zij een innovatief product, Oy Deo Wash, ontwikkeld en de 2 zonen helpen mee in deze start-up. 

Met heel veel pijn in het hart beseffen we op vandaag dat het niet meer haalbaar is om naast onze bedrijven in Ieper ook nog zorg te dragen voor ons project in Bulgarije.

Het is heel mooi geweest, elke zomer 3 vakantiehuizen verhuren aan gelijkgestemden die er prachtige natuurvakanties doorbrachten - zie ons gastenboek.  Daarnaast werden seminaries georganiseerd die voor een mooie opbrengst zorgden. En natuurlijk genoten we zelf meerdere keren per jaar van de rust en energie die Pomoshtitsa ons bracht.

ONS PROJECT BEVAT 3 VOLLEDIG INSTAPKLARE VAKANTIEWONINGEN EN DE GROTE SCHUUR AAN DE INGANG VAN ONS DORP.
DAARNAAST ZIJN EEN AANTAL NIET-GERESTAUREERDE HOEVES EN BEBOUWBARE GRONDEN INBEGREPEN.

ONS VERHAAL

Wij staan steeds open voor een nieuwe uitdaging. Op uitnodiging zijn we een 12-tal jaar geleden in Varna, Bulgarije beland…echter hebben wij de drukke kuststreek vlug verlaten om het gastvrije binnenland met een prachtig natuur te verkennen. 

Wij zijn best wel veeleisend wat betreft het comfort en vooral de authenticiteit; de sfeer van de zomerverblijven is héél bijzonder.

Wij hebben ons hart verloren in Pomoshtitsa, een van de  traditionele dorpjes met prachtige ‘bouwvallige’ boerderijtjes. De groene streek gaf ons onmiddellijk het gevoel als dè plek om energie bij te tanken. Ondanks de drukte tijdens onze renovaties krijgen wij bij aankomst in onze vakantieverblijven instant een gevoel van rust en ruimte.

Ademhalen en op zoek gaan naar betoverde plekken waar je je even alleen op de wereld waant. Binnenlopen bij de buren met een teugje rakia toosten op een goede gezondheid. In het cafeetje in Sadina met ‘dobber den’ iedereen groeten en op het terrasje genieten van een frisse pint omgeven door het geluid van de krekels. Het is magisch om de maan te zien opkomen boven de heuvels en ver weg van alle drukte naar de stilte te luisteren, genietend van de eindeloze sterrenhemel.

Hier ben je vrij om plannen te maken of het leven te nemen zoals het komt…